onze producten zijn ook te verkrijgen via De Diergigant. volgende show(s) 21-22 April Antwerpen. voor meer informatie bezoek de website.www.diergigant.nl
Facebook Image

Capturine®  Prof-Bio-Cleaning

Sinds de jaren 90 hebben wij al ervaring met Capturine®  in het bestrijden van geuroverlast die voorkomt op veel verschillende plaatsten, toiletgroepen, wildplas plaatsen, vismarkten, honden uitlaatplaatsen enz. enz. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in het ontwikkelen en optimaliseren van deze microbiologische producten, waaronder een multifunctioneel reinigingsmiddel dat milieuvriendelijk reinigt en ontgeurt. Capturine®  Prof-Bio-Cleaning Onze producten zijn absoluut veilig in het gebruik. Met . Capturine®  Prof-Bio-Cleaning zijn wij in staat om schoon te maken en de stankbron te verwijderen.
Mede dankzij onze inspanningen geniet het toepassen van microbiologische producten inmiddels grote (zelfs internationale) bekendheid. Graag zouden wij onze producten ook bij u onder de aandacht willen brengen.

Capturine®  Prof-Bio-Cleaning Ligt aan de oorsprong van al onze microbiologische reiniging en ontgeurings producten.

Capturine®  Prof-Bio-Cleaning Reinigt, ontgeurt en verfrist.

Confrontatie met geurhinder op toiletgroepen is zeer hinderlijk en tast het imago van een bedrijf beslist aan. Het toilet moet weer een visitekaartje worden. Tot op heden werd regelmatig naar een traditioneel reinigingsmiddel gegrepen, die over het algemeen de stank slechts even camoufleert. Dit is een tijdelijke oplossing en behoorlijk milieu belastend.

Het ontgeuren met Capturine®  Prof-Bio-Cleaning (door middel van stankbron behandeling) gebeurt met micro-organismen die de stankbron afbreken. Dit is het wezenlijke verschil met de traditionele reinigingsmiddelen. Capturine®  Prof-Bio-Cleaning komt namelijk tot diep in de voegen waar de stankbron zich bevindt en breekt de urinebestanddelen volledig af waardoor automatisch de nare geur verdwijnt.

Wij garanderen u dat u met onze behandelingsmethode uitstekende resultaten heeft en bij het toepassen van onze methode bent u ook nog eens goedkoper uit dan met een traditionele reiniger.