onze producten zijn ook te verkrijgen via De Diergigant. volgende show(s) 21-22 April Antwerpen. voor meer informatie bezoek de website.www.diergigant.nl
Facebook Image

Capturine®  Prof-Odor-Free

Prof-Odor-Free is een multifunctioneel, biologisch product voor gebruik in de afval zorg industrie en is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Een snel werkende neutralisator voor onmiddellijke geur verlichting, die geuren doet verdwijnen door de bron aan te vallen en af te breken. Selectieve, Class 1, bio culturen voor afbraak van slecht ruikende organische verbindingen.

Prof-Odor-Free is actief tegen een range van zwavel en stikstof verbindingen, die normaal gesproken geassocieerd worden met afvallucht, bestaande uit amines, ammonia, mercaptanen en waterstofsulfide.

De versnelde bio degradatie van geurende organische verbindingen wordt versneld door een selectieve samenstelling van Prof-Odor-Free. En is daarom uniek!

Prof-Odor-Free is een van de nieuwe generatie producten en is mogelijk een van de besten in zijn soort op de markt.

Gebruikers Instructies:
Verdun 1 deel Prof-Odor-Free met 9 delen water. Voor de beste resultaten dient men het product vrij te houden van andere chemicaliën en zepen.

Geschikt voor de volgende locaties:

Afval containers van zowel huishoudelijke als industriële aard.

Honden uitlaatplaatsen.

Het kan op het stro en bodem bedekkers van dierverblijven gesproeid worden.

Stabiliteit 2 jaar.

Geur: Sea-Breeze